Vägen till kommunikation och kunskap

Qorner hette tidigare Bilradiocentrum. Ett företag som funnits snart trettio år. Fokus låg då på bilradio och installation av ljud i bilar. Allt eftersom marknaden förändrades och tekniken gjorde framsteg så följde även företaget med i utvecklingen. Det började handla mer om billarm och kommunikationsutrustning. Bilradiocentrum låg i framkant när det gällde dåtidens mobiltelefoni. Otympliga skapelser med kort batteritid som mer eller mindre var fastmonterade i bilarna.

Mer och mer flyttades fokus från billjud till kommunikation och när mobiltelefonerna blev behändigare så följde Bilradiocentrum med i svängarna. Samarbetet med operatörerna blev större och varuutbudet blev bredare. Idag finns inte ens produktkategorin bilradio. Det har ändrats till bilstereo och är ofta redan inbyggt i bilarna.

Enter the Qorner

2012 var året då vi till slut bytte namn. Efter många vändor av namnförslag, tävling på facebook och tester så föll det till slut på Qorner. Ett namn som är lätt att uttala, lätt att komma ihåg och framförallt inte har låst sig vid en produktgrupp. Vi vill se det som att du är välkommen till oss här på hörnet med vilka problem, krav eller idéer som helst rörande kommunikation eller fordonsutrustning. Det kan röra sig om allt från en växellösning till en webbsida, montering av alkolås, körjournal eller billjud; eller varför inte en helt vanlig mobiltelefon?

Du är varmt välkommen in till oss på Qorner för att diskutera den bästa lösningen för just dig.