Så många val, så lite tid!

Om det är så du känner så har du kommit rätt. För idag finns det onekligen väldigt mycket att välja på när det kommer till IT-prylar i allmänhet och kommunikation i synnerhet.

Vår kunskap och erfarenhet sträcker sig från mobiltelefoner till alkolås, billjud till datorer och nätverk, webbdesign och körjournal till telefonväxlar. Vi tänkte försöka sammanfatta det här.

Fordons-IT

Det område där vi verkligen glänser är vår kunskap om fordonsmonterade IT-lösningar. Vi arbetar med handsfreesystem (Parrot), GPS (Garmin, Alpine) och körjournal (MyApps). Monterar och underhåller dessa.

Vi installerar, kalibrerar och hanterar alkolås (Dräger Interlock 7000) (Dräger Interlock XT)och alkotestare (Dräger Alkotest) och installerar billjud (DLS, Alpine).

Dessutom installerar vi komradio, felsöker radio och kommunikationsutrustning i fordon och installerar extraljus (Hella).

Kommunikation

Ett av de bredaste begreppen i vår tid. I vårt fall förtjänar det därför att delas upp.

Telefoni

Mobiltelefoner, surfplattor och tillbehör är ett av våra stora områden. Förutom att vi säljer telefoner så hjälper vi er att hitta rätt telefon (inte nödvändigtvis den dyraste) och ser till att du är igång med användandet när du kliver utanför dörren (vanliga telefoner, Android och Windows Phone). Vi hjälper dig med att flytta över dina kontakter, skapa ett gmailkonto och håller en genomgång av telefonen för att du ska känna dig bekväm och trygg med din nya enhet. Det bästa är att det ingår i priset när du köper en telefon hos oss.

Vi monterar displayskydd, tar hem rätt väska till telefonen och hjälper dig att koppla ihop ditt headset. Varför inte boka ett par dagar i förväg, så är telefonen helt klar (till och med laddad!) när du hämtar upp den.

Minicall

Vi säljer även Minicall för dig med meddelanden som måste fram i tid.
Användningsmöjligheterna för Minicall är i det närmaste obegränsade. Flexibiliteten med Minicall gör att du själv kan anpassa användandet efter ditt och företagets behov.

användningsområden

  • Sjukvård – söka personal och larma
  • Räddning – sändning av kritiska meddelanden
  • Broadcasting – flera mottagare behöver nås enkelt och säkert till stora grupper
  • Jour & Larm – Alarmering vid ev. driftavbrott
  • Maskinstyrning – tillförlitlighet som krav, tända/släcka gatlyktor, styrning av värme i sommarstugor, bastu, motorvärmare etc

Läs mer

Växlar

Att välja en telefonväxel är inte ett lätt företag. Det är mycket som man måste tänka på och det tar tid att gå igenom alla procedurer. Det som är viktigt är att sätta sig ner och fundera över hur du vill att växeln ska fungera. Ju mer man har tänkt till, desto lättare är det att hitta rätt lösning. Frågor som du bör ställa dig är: Vad ska hända med ett inkommande samtal? Behöver jag kunna koppla samtal? Vill jag vara helt mobil eller vill jag ha växellösningen i en dator/fast telefon? Hur är min täckning där jag befinner mig? Behöver jag någon extra funktionalitet?

Vidare bör du även fundera på vilken operatör du vill ha. Är det viktigt med Telia? Hur är täckningen med andra operatörer?

Vi hjälper dig att hitta rätt frågor och rätt telefonväxel.

Webbdesign/Original

Din webbsida är en lika viktig del i din kommunikation som din mobiltelefon eller din dator. Det är den plats de flesta landar på när de vill veta mer om dig och ditt företag. Så det är viktigt att besökarna finner den information de vill ha och du vill delge. Att designa en webbsida handlar om så mycket mer än att göra en snygg layout. Den ska vara användbar och användaren ska känna sig välkommen. Det är viktigare att besökaren hittar information snabbt än att det finns en häftig funktion som oftast bara förvirrar.

När du kommer till oss och vill ha hjälp med din webbsida så finns det några frågor som du bör fundera på innan:

  • Vad vill jag med min webbsida? Vilken information vill jag nå ut med?
  • Vilken information frågar mina kunder om mest?
  • Vill jag kunna uppdatera innehållet själv?
  • Har jag tillräckligt med material? Text? Bildmaterial?

När du svarat på de här frågorna så har du kommit en bra bit på vägen när det gäller att spara tid och pengar. Ju mer information du kan tillhandahålla, desto mindre pengar kommer det kosta dig att få en ny fräsch webbsida.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en offert.