Telefonväxel – Solus

I vår strävan efter att tillhandahålla bra kommunikationslösningar så arbetar vi ihop med Solus vars telefonväxel är ett ypperligt exempel på när saker och ting fungerar som de ska. Många växlar idag är bökiga att använda och ibland fungerar de inte alls. Detta är särskilt framträdande när det gäller mobila växlar.

Solus finns i två varianter där Solus BC är den stora plattformen och Solus Easy är en enklare lösning med en mindre prislapp. De bygger båda på samma plattform och är lika stabila. Det enkla handhavandet lyser igenom i båda versionerna och det som skiljer är utökad funktionalitet, främst användbar för lite större lösningar.

Solus är en värdig ersättare till äldre fast installerade växlar samt mjukvarubaserade växlar såsom Telia Centrex, Jobbmobil Växel, Telenor One osv. Den håller ungefär samma priser men har enormt mycket bättre funktionalitet både för små och stora företag. Det finns lösningar som inkluderar fasta telefoner, datorer som kommunikationsredskap och mobiltelefoner och kopplingen däremellan är sömlös, så en användare kan välja vilket gränssnitt som passar bäst just för stunden.

En stor fördel med den här växeln är att det sitter en flexibel organisation bakom spakarna som ger bra och snabb support och hjälper till med ändringar utan problem. Det är enkelt att förändra funktioner i växeln även efter att den är installerad. Det gör att en organisation kan växa, minska eller förändras utan att växeln ställer till ett problem. Och det gillar vi!

Så om du har frågor om hur du kan förbättra din växelsituation, tveka inte att höra av dig till oss så går vi igenom hur allting fungerar.

Solus Master from Argonova on Vimeo.